Cornelis  
   Consulting
Biografie
De droom van Corné is om onnodige ziekte tegen te gaan en een gelukkige/positieve samenleving te creëren zodat mensen energie krijgen om zichzelf en de wereld om zich heen te verbeteren. 

Corné van 't Hoenderdal neemt ongezonde gewoontes in technische bedrijven weg en schept bewustzijn onder werknemers. Hij weet elke keer het ziekteverzuim drastisch te verminderen en zo bedrijven in hun optimale gezondheid te zetten, door zich te richten op dé basis. De enige 6 gezondheidspijlers zijn namelijk: Denken, Ademen, Eten, Drinken, Bewegen en Rust. Tevens helpt hij particulieren die alles uit hun leven en gezondheid willen halen.

Corné is altijd geïnteresseerd geweest in het totale menselijk lichaam. Het begon toen hij op zoek ging naar zijn eigen maximale potentieel toen hij op hoog niveau basketbalde. Dit veroorzaakte helaas een hardnekkige blessure, shin splints. Hij onderzocht hoe hij hier zelf vanaf kwam en hielp tientallen anderen hetzelfde te doen. 

Een carrière als Mechanisch Engineer leerde hem altijd oplossingsgericht te denken en te gaan voor optimalisatie. Dit was helaas niet de juiste carrière voor hem.

Toen hij begon met het helpen van vrienden en familie ging het balletje pas echt rollen. Hij stopte met zijn werk als Mechanisch Engineer en startte zijn eigen bedrijf waarmee hij mensen binnen 4 weken van de beruchte shin splints blessure afhelpt. Meer over dit programma op www.shinsplintprogram.com

Een levenslange zoektocht naar de oplossing voor zijn eeuwige buikkrampen leidde hem het pad op van de medicijn- en supplementloze gezondheid (holistisch). Hij besloot om alles te leren wat hij kon en in het diepe te duiken als het gaat over gezondheid. Nu is hij ChekInstitute gecertificeerd en werkt als vitaliteit consultant en holistisch lifestyle coach. Programma's
- Shin Splint Program
- Vind je droom
- Het "geen dieet" dieet
- Je bent wat je eet
Over Corné van 't Hoenderdal
Volgen
- Instagram
- Youtube        
Cornelis
   Consulting
©2018 CornelisConsulting.nl